Airco specialist in Barendrecht

Voor installatie, reparatie & onderhoud

Vraag een offerte aan

Garantie

Standaard 5 jaar garantie, met jaarlijkse servicebeurten tot 10 jaar garantie.

Volledige ontzorging

Wij installeren, controleren en onderhouden uw Airco.

Geen lange wachttijden

Na akkoord wordt de airco binnen twee weken geïnstalleerd.

Kwaliteit

Wij werken met kwaliteitsairco's van het merk Daikin.

Waarom Airco-Xtra in Barendrecht?

Bent u op zoek naar een airco in Barendrecht of wilt u het binnenklimaat van uw woning verbeteren door een airco te laten installeren? Ga ook voor een verbeterde luchtkwaliteit in uw huis! De deskundige medewerkers van Airco-Xtra staan klaar om u van advies te voorzien. Naast advies verzorgen wij tevens de installatie, reparatie en het onderhoud van diverse airco’s. Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Erkend installateur

Onze installateurs zijn STEK erkend F-gassen installateurs voor airconditioningsystemen met buitenunit.

Onderhoud & montage

We bieden onderhoud en montage. Ook bieden we jaarlijks servicebeurten aan.

De beste kwaliteit

Onze standaard airco's zijn van het merk Daikin: efficiënt, stil en met een hoogwaardig design.

Koelen en verwarmen

Tegenwoordig wordt er steeds meer geïnvesteerd in airconditioningssystemen. Een moderne airco doet namelijk veel meer dan alleen koele lucht verspreiden. Het aircosysteem kan ook dienen als verwarmingsbron tijdens de wintermaanden, wat resulteert in een vermindering van het gasverbruik en een besparing op uw energiekosten.

Vraag een offerte aan
airco dordrecht

Advies

Advies op maat: wij kijken samen met u welke airconditioning het beste voor u is, hierbij houden we o.a. rekening met de ruimte, uw persoonlijke voorkeuren en uw budget;

Montage

Montage van uw airconditioning: wij regelen de montage van uw nieuwe (Daikin) airco van A t/m Z;

Onderhoud

Periodiek onderhoud en reparatie: uw airco moet goed onderhouden worden – daarom kunt u bij ons terecht voor jaarlijkse servicebeurten, onderhoud en reparatie.

Airco installateur Barendrecht voor optimaal comfort

Een gespecialiseerde airco installateur inschakelen verzekert u van een correcte plaatsing en optimale prestaties van uw airconditioningsysteem. Van deskundig advies tot nauwkeurige installatie en onderhoud, professionals zorgen voor een efficiënte werking en verlengde levensduur van uw investering.

airco dordrecht

Stylish design voor uw woning

Perfera voor slim comfort

Sensira voor stil comfort

Bekijk onze producten

Airco Barendrecht, advies op maat

Bij AircoXtra bieden we advies op maat voor uw specifieke behoeften. Onze experts helpen u bij het kiezen van het perfecte airconditioningsysteem voor uw woning of bedrijf. Van installatie tot onderhoud staan we garant voor optimaal comfort en prestaties, het hele jaar door. Vraag een offerte op of bel ons, zodat we kunnen kijken waar we u mee kunnen helpen.

 

Onderhoud voor uw airco

Geregeld onderhoud van uw airco is van cruciaal belang om een langdurige en optimale werking te garanderen. Professioneel onderhoud omvat het reinigen van filters, het controleren van het koelvloeistofniveau en het identificeren van mogelijke problemen. Hierdoor wordt niet alleen de levensduur van uw airconditioner verlengd, maar wordt ook een efficiëntere koeling en verwarming gewaarborgd. Bovendien draagt goed onderhoud bij aan een verbeterde luchtkwaliteit in uw omgeving en helpt het onnodige reparatiekosten te voorkomen. Vertrouw op onze deskundigen voor zorgvuldig en vakkundig onderhoud van uw airco.

Airco split unit Barendrecht

Split airco units zijn airconditioningssystemen die uit twee hoofdcomponenten bestaan: een binnenunit en een buitenunit. De binnenunit, meestal gemonteerd aan de wand of het plafond van een ruimte, zorgt voor het koelen of verwarmen van de lucht. De buitenunit, geplaatst buiten het gebouw, voert warmte af (bij koelen) of onttrekt warmte aan de buitenlucht (bij verwarmen). Deze configuratie biedt efficiënte en gescheiden koeling voor individuele kamers of zones.

De Daikin airco is een bekend en hoogwaardig koel- en verwarmingssysteem, geschikt voor elk interieur. Ze hebben topkwaliteit, zijn veelzijdig en ook energiezuinig. Ontdek modellen zoals Perfera, Stylish, Comfora en Sensira in ons aanbod. Welke past bij uw woning? Wij adviseren u graag!

Wij werken ook in Dordrecht, Rotterdam, Breda, Gouda, Gorinchem, Ridderkerk.

Airco laten plaatsen Barendrecht? Neem contact op

Heeft u een airco in Barendrecht gekocht en wilt u deze nu laten installeren? Misschien heeft u al een airco hangen, maar heeft deze onderhoud of reparatie nodig? Vertrouw op onze expertise bij Airco Xtra, voor al uw airco behoeften. Wij zijn uw betrouwbare partner voor professionele installatie, onderhoud en reparatie van airconditioningssystemen. Geniet van optimaal comfort in elk seizoen en laat onze ervaren technici uw systeem efficiënt werken. Neem vandaag nog contact op voor advies en een vrijblijvende offerte. Uw perfecte binnenklimaat begint hier!

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op met Rudi via: info@airco-xtra.nl of 0184-724998

Vrijblijvend advies aanvragen
rudi airco xtra

Recente projecten

Dordrecht

Hier is een Daikin Comfora 3,5kw airco geïnstalleerd in een kamer. Het is een compact systeem dat zowel kan koelen als verwarmen. Ondanks zijn kleine formaat is het zeer effectief en neemt het weinig ruimte in beslag in huis.

Airco-Xtra

Alblasserdam

Airco-Xtra heeft onlangs een 3,5kw Sensira airco geïnstalleerd op een plat dak, met een losse unit in de slaapkamer. Deze installatie zorgt voor optimale koeling en comfort tijdens de warme zomermaanden.

Sliedrecht

We hebben een Daikin Stylish multisplit airconditioningssysteem geïnstalleerd. Dit systeem heeft twee binnenunits van 2kw en 5kw en is geplaatst in het onderhuis en op zolder. Het Stylish model heeft een unieke kleur, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan het interieur van de woning.

Waarom een airco kopen en laten installeren bij Airco-Xtra?

Bij Airco-Xtra ervaart u volledige ontzorging en hoogwaardige kwaliteit bij het kopen en installeren van een airconditioner. Onze ervaren professionals begeleiden u door het hele proces, van advies tot installatie, voor een perfect resultaat. Geniet van optimaal comfort en een aangename leefomgeving, het hele jaar door.

Hoe gaat het airco plaatsen in zijn werk?

Het proces van airco plaatsen bij Airco-Xtra verloopt als volgt: Eerst vraagt u een offerte aan. Vervolgens neemt Rudi, de eigenaar, contact met u op. Na het accepteren van de offerte wordt de airco geplaatst, meestal binnen twee tot zes weken. Zo kunt u snel van een comfortabel binnenklimaat genieten, zonder gedoe.

Hoe lang garantie op een airco?

Bij Airco-Xtra bieden we standaard 5 jaar garantie op de airconditioners. Als u echter jaarlijkse servicebeurten bij ons afneemt, verlengen we de garantieperiode tot wel 10 jaar. Zo bent u verzekerd van een langdurig en zorgeloos gebruik van uw airco, met de beste service en ondersteuning.

Is een airco zuinig in gebruik?

Een airco kan zuinig zijn in gebruik als het een energie-efficiënt model is en juist wordt ingezet. Moderne airconditioners met een hoge energie-efficiëntie kunnen het energieverbruik minimaliseren. Echter, als u in Nederland van het gas af wil, is het beter om te kiezen voor alternatieve verwarmingsoplossingen, zoals warmtepompen. Deze zijn duurzamer en dragen bij aan de doelstellingen om tegen 2050 van het gas af te stappen.