Airco specialist in Breda

Voor installatie, reparatie & onderhoud

Vraag een offerte aan

Garantie

Standaard 5 jaar garantie, met jaarlijkse servicebeurten tot 10 jaar garantie.

Volledige ontzorging

Wij installeren, controleren en onderhouden uw Airco.

Geen lange wachttijden

Na akkoord wordt de airco binnen twee weken geïnstalleerd.

Kwaliteit

Wij werken met kwaliteitsairco's van het merk Daikin.

Waarom Airco-Xtra als airco installateur in Breda?

Een airco in uw huis in Breda laten plaatsen om het binnenklimaat te verbeteren? Huizenbezitters investeren tegenwoordig steeds vaker en meer in airconditioning. Een moderne airco kan vandaag de dag veel meer dan alleen koele lucht draaien. Het aircosysteem kan ook gebruik worden om het huis te verwarmen in de wintermaanden. Dit scheelt ook gasverbruik en daarmee bespaart u op uw energierekening.

Wilt u een airco kopen en laten installeren in Breda? Heeft u alleen nog geen idee welke het moet worden? De professionele medewerkers van Airco-Xtra voorzien u graag van advies. We voeren ook de installatie, reparatie en het onderhoud uit van airco’s. Vraag vrijblijvend een offerte aan, en neem bij vragen gerust contact met ons op.

Erkend installateur

Onze installateurs zijn STEK erkend F-gassen installateurs voor airconditioningsystemen met buitenunit.

Onderhoud & montage

We bieden onderhoud en montage. Ook bieden we jaarlijks servicebeurten aan.

De beste kwaliteit

Onze standaard airco's zijn van het merk Daikin: efficiënt, stil en met een hoogwaardig design.

Wat zijn de voordelen van airconditioning in huis en op kantoor?

Airconditioning is (gelukkig) niet meer weg te denken uit ons leven. Steeds meer mensen ervaren het gemak van een airco, zowel thuis als op kantoor. De gewenste temperatuur is altijd binnen handbereik. De voordelen van airconditioning zijn:

  1. Creëren van een comfortabel binnenklimaat, waarbij de temperatuur en de luchtvochtigheid op de juiste niveaus worden gehouden.
  2. Genieten van een optimaal leef- en werkomgeving, zonder hinderlijke hitte of vochtigheid.
  3. Verbeteren van de luchtkwaliteit en verminderen van allergieën, door het filteren van stofdeeltjes en pollen uit de lucht.
  4. Verlagen van uw energierekening, doordat u minder afhankelijk bent van ventilatoren en andere koelsystemen.
Vraag een offerte aan
airco dordrecht

Advies

Advies op maat: wij kijken samen met u welke airconditioning het beste voor u is, hierbij houden we o.a. rekening met de ruimte, uw persoonlijke voorkeuren en uw budget;

Montage

Montage van uw airconditioning: wij regelen de montage van uw nieuwe (Daikin) airco van A t/m Z;

Onderhoud

Periodiek onderhoud en reparatie: uw airco moet goed onderhouden worden – daarom kunt u bij ons terecht voor jaarlijkse servicebeurten, onderhoud en reparatie.

Onze best verkochte producten

Airco-Xtra biedt een compleet aanbod aan R-32 systemen voor gematigde en lage buitentemperaturen.

airco dordrecht

Stylish design voor uw woning

Perfera voor slim comfort

Sensira voor stil comfort

Bekijk onze producten

Referenties

Welke Daikin airco kiest u?

Eén van de topmerken in de aircobranche en waar onze standaard airco’s vandaan komen is het merk Daikin. Wat maakt een Daikin airco dan zo bijzonder? Het merk waarborgt een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Daikin airco’s zijn zeer veelzijdig en kunnen het hele jaar door gebruikt worden. Ze bieden een efficiënte en stille werking. Bovendien gebruiken de airco’s weinig energie, dit maakt ze een energiezuinige optie voor uw woning of bedrijf. Ook het design van de airco mag er zijn – het moderne design sluit naadloos aan bij ieder interieur.

In ons aanbod vindt u verschillende soorten Daikin modellen, zoals Daikin Perfera, Daikin Stylish, Daikin Comfora en Daikin Sensira. Welke Daikin airco kiest u voor uw woning in Breda? We helpen graag mee met beslissen en vertellen u meer over de eigenschappen van elk model.

Advies op maat

Als airco specialist in Breda en omgeving bieden we deskundig advies en een hoogwaardige service. Of u nu een airco wilt kopen in Breda voor uw woning of voor op kantoor; we helpen u bij het vinden van de perfecte airconditioning oplossing voor uw situatie. Bent u bijvoorbeeld specifiek op zoek naar een split airco in Breda? Dit aircosysteem bestaat uit twee delen: een binnenunit en een buitenunit. We adviseren u graag waar beide units het beste geplaatst kunnen worden in en rondom uw woning. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een split airco.

Volledige ontzorging bij de installatie

Wanneer u bij ons het juiste aircosysteem gevonden heeft, ondersteunen we u bij de installatie van uw airco. We zijn een gecertificeerde STEK- en F-gassen installateur van airco’s in Breda. Onze installateurs beschikken over uitgebreide kennis van airconditioningsystemen en jarenlange ervaring met het plaatsen van airco’s. U bent bij ons verzekerd van een professionele en veilige installatie. Vragen over het plaatsen van de airco bij u thuis of bij uw kantoorpand in Breda? Neem gerust contact met ons op.

Het onderhoud van uw airco in Breda

Regelmatig onderhoud van uw airco in Breda is van essentieel belang voor een optimale werking en een lange levensduur. Een goed onderhouden airco verbruikt minder energie, is beter voor uw gezondheid en voorkomt onnodige reparatiekosten. We raden aan om elk jaar een onderhoudsbeurt in te plannen voor een goedwerkend aircosysteem.

Airco kopen in Breda? Bekijk ons aanbod

Wilt u bij ons een airco kopen? U geniet dan niet alleen van een betrouwbare airco, maar u bent ook verzekerd van een veilige installatie, professionele reparatie en gedegen onderhoud. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden. Contact opnemen kan door ons te bellen via 0184-724998 of een e-mail te sturen. Met onze installatie service zijn we ook werkzaam in Dordrecht, Rotterdam, Gouda & Gorinchem.

Vrijblijvend advies aanvragen
rudi airco xtra

Recente projecten

Dordrecht

Hier is een Daikin Comfora 3,5kw airco geïnstalleerd in een kamer. Het is een compact systeem dat zowel kan koelen als verwarmen. Ondanks zijn kleine formaat is het zeer effectief en neemt het weinig ruimte in beslag in huis.

Airco-Xtra

Alblasserdam

Airco-Xtra heeft onlangs een 3,5kw Sensira airco geïnstalleerd op een plat dak, met een losse unit in de slaapkamer. Deze installatie zorgt voor optimale koeling en comfort tijdens de warme zomermaanden.

Sliedrecht

We hebben een Daikin Stylish multisplit airconditioningssysteem geïnstalleerd. Dit systeem heeft twee binnenunits van 2kw en 5kw en is geplaatst in het onderhuis en op zolder. Het Stylish model heeft een unieke kleur, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan het interieur van de woning.

Waarom een airco kopen en laten installeren bij Airco-Xtra?

Bij Airco-Xtra ervaart u volledige ontzorging en hoogwaardige kwaliteit bij het kopen en installeren van een airconditioner. Onze ervaren professionals begeleiden u door het hele proces, van advies tot installatie, voor een perfect resultaat. Geniet van optimaal comfort en een aangename leefomgeving, het hele jaar door.

Hoe gaat het airco plaatsen in zijn werk?

Het proces van airco plaatsen bij Airco-Xtra verloopt als volgt: Eerst vraagt u een offerte aan. Vervolgens neemt Rudi, de eigenaar, contact met u op. Na het accepteren van de offerte wordt de airco geplaatst, meestal binnen twee tot zes weken. Zo kunt u snel van een comfortabel binnenklimaat genieten, zonder gedoe.

Hoe lang garantie op een airco?

Bij Airco-Xtra bieden we standaard 5 jaar garantie op de airconditioners. Als u echter jaarlijkse servicebeurten bij ons afneemt, verlengen we de garantieperiode tot wel 10 jaar. Zo bent u verzekerd van een langdurig en zorgeloos gebruik van uw airco, met de beste service en ondersteuning.

Is een airco zuinig in gebruik?

Een airco kan zuinig zijn in gebruik als het een energie-efficiënt model is en juist wordt ingezet. Moderne airconditioners met een hoge energie-efficiëntie kunnen het energieverbruik minimaliseren. Echter, als u in Nederland van het gas af wil, is het beter om te kiezen voor alternatieve verwarmingsoplossingen, zoals warmtepompen. Deze zijn duurzamer en dragen bij aan de doelstellingen om tegen 2050 van het gas af te stappen.