Airco in Dordrecht

Uw airco specialist voor installatie, reparatie & onderhoud.

Vraag een offerte aan

Garantie

Standaard 5 jaar garantie, met jaarlijkse servicebeurten tot 10 jaar garantie.

Volledige ontzorging

Wij installeren, controleren en onderhouden uw Airco.

Geen lange wachttijden

Na akkoord wordt de airco binnen twee weken geïnstalleerd.

Kwaliteit

Wij werken met kwaliteitsairco's van het merk Daikin.

Waarom Airco-Xtra in Dordrecht?

Onze installateurs zijn STEK erkend F-gassen installateurs en beschikken over uitgebreide kennis van airconditioning systemen met buitenunit. Dit betekent dat wij garant staan voor een professionele en veilige installatie van uw airco.

Het maakt niet uit of u een airconditioning systeem voor thuis of voor uw bedrijf zoekt, bij ons kunt u rekenen op deskundig advies en hoogwaardige service. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte airconditioning oplossing voor uw specifieke situatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Erkend installateur

Onze installateurs zijn STEK erkend F-gassen installateurs voor airconditioning systemen met buitenunit.

Onderhoud en montage

Wij bieden onderhoud en montage. Ook bieden wij jaarlijkse servicebeurten aan.

De beste kwaliteit

Onze standaard airco's zijn van het merk Daikin, efficient, stil en met een hoogwaardig design.

De voordelen van airconditioning

Airconditioning systemen bieden veel verschillende voordelen, zowel thuis als op de werkplek.

  1. Creëren van een comfortabel binnenklimaat, waarbij de temperatuur en luchtvochtigheid op de juiste niveaus worden gehouden.
  2. Je kunt genieten van een optimaal leef- en werkomgeving, zonder hinderlijke hitte of vochtigheid.
  3. Airconditioning verbetert de luchtkwaliteit en vermindert allergieën, door het filteren van stofdeeltjes en pollen uit de lucht.
  4. Verlagen van uw energierekening, doordat u minder afhankelijk bent van ventilatoren en andere koelsystemen.

Wilt u weten wat Airco-Xtra voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of wanneer u een airco wilt laten plaatsen in Rotterdam.

Vraag een offerte aan
airco dordrecht

Advies

Advies op maat: wij kijken samen met u welke airconditioning het beste voor u is, hierbij houden we o.a. rekening met de ruimte, uw persoonlijke voorkeuren en uw budget;

Montage

Montage van uw airconditioning: wij regelen de montage van uw nieuwe (Daikin) airco van A t/m Z;

Onderhoud

Periodiek onderhoud en reparatie: uw airco moet goed onderhouden worden – daarom kunt u bij ons terecht voor jaarlijkse servicebeurten, onderhoud en reparatie.

Onze best verkochte producten

Airco-Xtra biedt een compleet aanbod aan R-32 systemen voor gematigde en lage buitentemperaturen.

airco dordrecht

Stylish design voor uw woning

Perfera voor slim comfort

Sensira voor stil comfort

Bekijk onze producten

Referenties

Daikin airco Dordrecht

Daikin staat bekend als één van de topmerken in de airco-industrie, vanwege de uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. De airconditioners zijn zeer veelzijdig en kunnen het hele jaar door worden gebruikt. Met een hoog energielabel en een laag energieverbruik bij zowel koeling als verwarming, zijn ze een zeer energiezuinige optie voor uw huis of bedrijf.

Als erkend installateur van airconditioning systemen in Dordrecht bieden wij de hoogwaardige Daikin airconditioning units aan. De airco’s van Daikin zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar bieden ook een efficiënte en stille werking. Bovendien hebben ze een mooi en modern design dat naadloos aansluit bij ieder interieur. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte Daikin airco oplossing voor uw specifieke situatie.

 

Airco installatie in Dordrecht

Airco-Xtra biedt professionele airco installatie in Dordrecht en omgeving. Onze STEK erkende F-gassen installateurs hebben jarenlange ervaring met airconditioning systemen en kunnen u gericht helpen. Wij garanderen een professionele installatie van uw airco.

Wat is een split airco?

Een split airco is een airconditioning systeem dat bestaat uit twee delen: een binnenunit en een buitenunit. De binnenunit wordt in de ruimte geïnstalleerd die gekoeld moet worden en de buitenunit wordt buiten geplaatst, meestal op het dak of aan de muur. De twee units zijn met elkaar verbonden door middel van een koelleiding en elektriciteitskabels. Een split airco is energiezuiniger dan bijvoorbeeld een mobiele airco en kan meerdere ruimtes koelen, afhankelijk van het aantal binnenunits dat wordt geïnstalleerd. Daarnaast zijn split airco’s vaak stil en hebben ze een modern en strak design dat past bij ieder interieur. Split airco Dordrecht nodig? Vraag gerust een offerte op.

Belang regelmatig onderhoud airco’s

Regelmatig onderhoud van uw airconditioning systeem is van essentieel belang voor een optimale werking en een lange levensduur. Een goed onderhouden airco verbruikt minder energie, is beter voor uw gezondheid en voorkomt onnodige reparatiekosten. Plan jaarlijks een onderhoudsbeurt in en geniet van de voordelen van een goed werkende airconditioning. Een onderdeel waar onze monteurs zich veel mee bezig houden is een airco bijvullen in Dordrecht.

Airco kopen en laten installeren Dordrecht?

Wilt u een airco laten plaatsen in Dordrecht? Of heeft u een deskundige nodig voor het onderhoud van uw airco? De vakkundige medewerkers van Airco-Xtra helpen u graag. U kunt bij ons een airco kopen en laten installeren in Dordrecht en omstreken, bijvoorbeeld Rotterdam, Breda, Gouda of Gorinchem. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen voor ons heeft met betrekking tot advies, installatie, onderhoud van airco’s. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0184-724998  of door een e-mail te sturen.

Vrijblijvend advies aanvragen
rudi airco xtra

Recente projecten

Dordrecht

Hier is een Daikin Comfora 3,5kw airco geïnstalleerd in een kamer. Het is een compact systeem dat zowel kan koelen als verwarmen. Ondanks zijn kleine formaat is het zeer effectief en neemt het weinig ruimte in beslag in huis.

Airco-Xtra

Alblasserdam

Airco-Xtra heeft onlangs een 3,5kw Sensira airco geïnstalleerd op een plat dak, met een losse unit in de slaapkamer. Deze installatie zorgt voor optimale koeling en comfort tijdens de warme zomermaanden.

Sliedrecht

We hebben een Daikin Stylish multisplit airconditioningssysteem geïnstalleerd. Dit systeem heeft twee binnenunits van 2kw en 5kw en is geplaatst in het onderhuis en op zolder. Het Stylish model heeft een unieke kleur, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan het interieur van de woning.

Waarom een airco kopen en laten installeren bij Airco-Xtra?

Bij Airco-Xtra ervaart u volledige ontzorging en hoogwaardige kwaliteit bij het kopen en installeren van een airconditioner. Onze ervaren professionals begeleiden u door het hele proces, van advies tot installatie, voor een perfect resultaat. Geniet van optimaal comfort en een aangename leefomgeving, het hele jaar door.

Hoe gaat het airco plaatsen in zijn werk?

Het proces van airco plaatsen bij Airco-Xtra verloopt als volgt: Eerst vraagt u een offerte aan. Vervolgens neemt Rudi, de eigenaar, contact met u op. Na het accepteren van de offerte wordt de airco geplaatst, meestal binnen twee tot zes weken. Zo kunt u snel van een comfortabel binnenklimaat genieten, zonder gedoe.

Hoe lang garantie op een airco?

Bij Airco-Xtra bieden we standaard 5 jaar garantie op de airconditioners. Als u echter jaarlijkse servicebeurten bij ons afneemt, verlengen we de garantieperiode tot wel 10 jaar. Zo bent u verzekerd van een langdurig en zorgeloos gebruik van uw airco, met de beste service en ondersteuning.

Is een airco zuinig in gebruik?

Een airco kan zuinig zijn in gebruik als het een energie-efficiënt model is en juist wordt ingezet. Moderne airconditioners met een hoge energie-efficiëntie kunnen het energieverbruik minimaliseren. Echter, als u in Nederland van het gas af wil, is het beter om te kiezen voor alternatieve verwarmingsoplossingen, zoals warmtepompen. Deze zijn duurzamer en dragen bij aan de doelstellingen om tegen 2050 van het gas af te stappen.