Airco service in Gorinchem

Voor installatie, reparatie & onderhoud

Vraag een offerte aan

Garantie

Standaard 5 jaar garantie, met jaarlijkse servicebeurten tot 10 jaar garantie.

Volledige ontzorging

Wij installeren, controleren en onderhouden uw Airco.

Geen lange wachttijden

Na akkoord wordt de airco binnen twee weken geïnstalleerd.

Kwaliteit

Wij werken met kwaliteitsairco's van het merk Daikin.

Waarom Airco-Xtra jouw airco in Gorinchem laten plaatsen?

Wilt u een airco in Gorinchem laten plaatsen om een beter binnenklimaat te creëren? De installateurs van Airco-Xtra zijn STEK erkend F-gassen installateurs voor airconditioning systemen met buitenunit, wat betekent dat wij voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Naast installatie bieden wij ook onderhoud en jaarlijkse servicebeurten aan. Onze standaard airco’s zijn van het merk Daikin en bieden de beste kwaliteit met hun efficiëntie, stilte en hoogwaardige design.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundig advies en hoogwaardige service voor zowel bij u thuis als uw bedrijf. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte airconditioningoplossing die past bij uw specifieke situatie. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Erkend installateur

Onze installateurs zijn STEK erkend F-gassen installateurs voor airconditioning systemen met buitenunit.

Onderhoud en montage

Wij bieden onderhoud en montage. Ook bieden wij jaarlijkse servicebeurten aan.

De beste kwaliteit

Onze standaard airco's zijn van het merk Daikin, efficient, stil en met een hoogwaardig design.

De voordelen van airconditioning

Airconditioning systemen bieden veel verschillende voordelen, zowel thuis als op de werkplek.

  1. Creëren van een comfortabel binnenklimaat, waarbij de temperatuur en luchtvochtigheid op de juiste niveaus worden gehouden.
  2. Je kunt genieten van een optimaal leef- en werkomgeving, zonder hinderlijke hitte of vochtigheid.
  3. Airconditioning verbetert de luchtkwaliteit en vermindert allergieën, door het filteren van stofdeeltjes en pollen uit de lucht.
  4. Verlagen van uw energierekening, doordat u minder afhankelijk bent van ventilatoren en andere koelsystemen.

Airco-Xtra helpt u bij installatie, reparatie en onderhoud! Neem contact met ons op voor meer informatie of wanneer u een airco wilt laten plaatsen in Gorinchem.

Vraag een offerte aan
airco dordrecht

Advies

Advies op maat: wij kijken samen met u welke airconditioning het beste voor u is, hierbij houden we o.a. rekening met de ruimte, uw persoonlijke voorkeuren en uw budget;

Montage

Montage van uw airconditioning: wij regelen de montage van uw nieuwe (Daikin) airco van A t/m Z;

Onderhoud

Periodiek onderhoud en reparatie: uw airco moet goed onderhouden worden – daarom kunt u bij ons terecht voor jaarlijkse servicebeurten, onderhoud en reparatie.

Onze best verkochte producten

Airco-Xtra biedt een compleet aanbod aan R-32 systemen voor gematigde en lage buitentemperaturen.

airco dordrecht

Stylish design voor uw woning

Perfera voor slim comfort

Sensira voor stil comfort

Bekijk onze producten

Referenties

Belang onderhoud airco’s

Heeft u uw airco al een tijdje gebruikt zonder dat er onderhoud heeft plaatsgevonden? Het lijkt misschien overbodig, maar goed onderhoud van airco’s is van groot belang. Wanneer u dit niet doet kan dit leiden tot hogere energierekeningen en een kortere levensduur van de airco. Een slecht onderhouden airco kan zelfs leiden tot gezondheidsproblemen. Door regelmatig uw airco een servicebeurt te geven, kunnen problemen tijdig worden opgespoord en opgelost. Hierdoor blijft de airco efficiënt werken en blijft de luchtkwaliteit op peil. Bovendien kan goed onderhoud ervoor zorgen dat de airco minder geluid maakt en minder stof en allergenen verspreidt. Allemaal goede redenen dus om uw airco dus weer eens een onderhoudsbeurt te geven.

Bel Airco-Xtra voor een airco service in Gorinchem.

Soorten airco

Daikin is een bekend merk voor airconditionings dat bekend staat voor hoge kwaliteit. Daikin airco’s zijn veelzijdig, betrouwbaar, efficiënt en stil. Ze hebben een modern design dat bij elk interieur past en zijn energiezuinig. Ons aanbod omvat de Daikin Perfera, Daikin Stylish, Daikin Comfora en Daikin Sensira. Deze split units zijn energiezuiniger en stiller in gebruik dan mobiele airco’s. Welke Daikin airco kiest u voor uw woning of bedrijf in Gorinchem? Wij kunnen u alles vertellen over de eigenschappen van de airco’s en helpen u graag met de keuze welk soort het beste bij u past.

Airco service Gorinchem, uw airco specialist

Airco Service Gorinchem is uw specialist voor airco installatie en onderhoud in de regio Gorinchem. Een ervaren airco installateur Gorinchem biedt hoogwaardige service voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het installeren van Daikin airco’s en bieden een breed scala aan diensten, waaronder airco installatie Gorinchem, airco service Gorinchem, en reparatie en onderhoud van airconditioningsystemen. Met onze expertise en persoonlijke benadering zorgen wij voor een goede luchtkwaliteit en daarbij comfort in uw woning of bedrijfspand.

Airco kopen en installeren in Gorinchem? Neem contact op!

Wilt u ook genieten van de gemakken van een airco? Bent u op zoek naar een airco in Gorinchem en de installatie daarbij? Misschien heeft u al een fijne airconditioning thuis, maar is deze toe aan een onderhoudsbeurt. De vakkundige medewerkers van Airco-Xtra helpen u graag. U kunt bij ons een airco kopen en laten installeren in Gorinchem en omstreken, bijvoorbeeld Dordrecht, Rotterdam, Gouda of Breda.
Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen voor ons heeft met betrekking tot advies, installatie, onderhoud van airco’s. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0184-724998  of door een e-mail te sturen.

Vrijblijvend advies aanvragen
rudi airco xtra

Recente projecten

Dordrecht

Hier is een Daikin Comfora 3,5kw airco geïnstalleerd in een kamer. Het is een compact systeem dat zowel kan koelen als verwarmen. Ondanks zijn kleine formaat is het zeer effectief en neemt het weinig ruimte in beslag in huis.

Airco-Xtra

Alblasserdam

Airco-Xtra heeft onlangs een 3,5kw Sensira airco geïnstalleerd op een plat dak, met een losse unit in de slaapkamer. Deze installatie zorgt voor optimale koeling en comfort tijdens de warme zomermaanden.

Sliedrecht

We hebben een Daikin Stylish multisplit airconditioningssysteem geïnstalleerd. Dit systeem heeft twee binnenunits van 2kw en 5kw en is geplaatst in het onderhuis en op zolder. Het Stylish model heeft een unieke kleur, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan het interieur van de woning.

Waarom een airco kopen en laten installeren bij Airco-Xtra?

Bij Airco-Xtra ervaart u volledige ontzorging en hoogwaardige kwaliteit bij het kopen en installeren van een airconditioner. Onze ervaren professionals begeleiden u door het hele proces, van advies tot installatie, voor een perfect resultaat. Geniet van optimaal comfort en een aangename leefomgeving, het hele jaar door.

Hoe gaat het airco plaatsen in zijn werk?

Het proces van airco plaatsen bij Airco-Xtra verloopt als volgt: Eerst vraagt u een offerte aan. Vervolgens neemt Rudi, de eigenaar, contact met u op. Na het accepteren van de offerte wordt de airco geplaatst, meestal binnen twee tot zes weken. Zo kunt u snel van een comfortabel binnenklimaat genieten, zonder gedoe.

Hoe lang garantie op een airco?

Bij Airco-Xtra bieden we standaard 5 jaar garantie op de airconditioners. Als u echter jaarlijkse servicebeurten bij ons afneemt, verlengen we de garantieperiode tot wel 10 jaar. Zo bent u verzekerd van een langdurig en zorgeloos gebruik van uw airco, met de beste service en ondersteuning.

Is een airco zuinig in gebruik?

Een airco kan zuinig zijn in gebruik als het een energie-efficiënt model is en juist wordt ingezet. Moderne airconditioners met een hoge energie-efficiëntie kunnen het energieverbruik minimaliseren. Echter, als u in Nederland van het gas af wil, is het beter om te kiezen voor alternatieve verwarmingsoplossingen, zoals warmtepompen. Deze zijn duurzamer en dragen bij aan de doelstellingen om tegen 2050 van het gas af te stappen.