Airco service in Gouda

Voor installatie, reparatie & onderhoud

Vraag een offerte aan

Garantie

Standaard 5 jaar garantie, met jaarlijkse servicebeurten tot 10 jaar garantie.

Volledige ontzorging

Wij installeren, controleren en onderhouden uw Airco.

Geen lange wachttijden

Na akkoord wordt de airco binnen twee weken geïnstalleerd.

Kwaliteit

Wij werken met kwaliteitsairco's van het merk Daikin.

Waarom Airco-Xtra uw airco laten plaatsen in Gouda?

Bent u aan het kijken naar een airco voor uw woning in Gouda? Steeds meer huizenbezitters ontdekken de voordelen van airconditioning. Het werkt niet langer alleen als verkoeling voor warme zomerdagen, maar een airco kan ook gebruikt worden als verwarming tijdens koude wintermaanden. Dit leidt tot een lager gasverbruik en daarmee een besparing op uw energierekening.

Weet u al welke airco u wilt kopen in Gouda? Bij Airco-Xtra staan onze ervaren medewerkers voor u klaar om u te helpen bij deze keuze. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor installatie, reparatie en onderhoud van airconditioning systemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op als u specifieke vragen heeft over airco’s.

Erkend installateur

Onze installateurs zijn STEK erkend F-gassen installateurs voor airconditioningsystemen met buitenunit.

Onderhoud & montage

We bieden onderhoud en montage. Ook bieden we jaarlijks servicebeurten aan.

De beste kwaliteit

Onze standaard airco's zijn van het merk Daikin: efficiënt, stil en met een hoogwaardig design.

Wat zijn de voordelen van airconditioning in huis en op kantoor?

Airconditioning is niet alleen comfortabel, maar biedt ook tal van voordelen voor huizenbezitters en bedrijven. Op kantoor of thuis kan bijvoorbeeld altijd de gewenste temperatuur gerealiseerd worden. De voordelen van airconditioning op een rij:

  1. Creëren van een comfortabel binnenklimaat, waarbij de temperatuur en de luchtvochtigheid op de juiste niveaus worden gehouden.
  2. Genieten van een optimaal leef- en werkomgeving, zonder hinderlijke hitte of vochtigheid.
  3. Verbeteren van de luchtkwaliteit en verminderen van allergieën, door het filteren van stofdeeltjes en pollen uit de lucht.
  4. Verlagen van uw energierekening, doordat u minder afhankelijk bent van ventilatoren en andere koelsystemen.
Vraag een offerte aan
airco dordrecht

Advies

Advies op maat: wij kijken samen met u welke airconditioning het beste voor u is, hierbij houden we o.a. rekening met de ruimte, uw persoonlijke voorkeuren en uw budget;

Montage

Montage van uw airconditioning: wij regelen de montage van uw nieuwe (Daikin) airco van A t/m Z;

Onderhoud

Periodiek onderhoud en reparatie: uw airco moet goed onderhouden worden – daarom kunt u bij ons terecht voor jaarlijkse servicebeurten, onderhoud en reparatie.

Onze best verkochte producten

Airco-Xtra biedt een compleet aanbod aan R-32 systemen voor gematigde en lage buitentemperaturen.

airco dordrecht

Stylish design voor uw woning

Perfera voor slim comfort

Sensira voor stil comfort

Bekijk onze producten

Referenties

Soorten airco’s

Er bestaan verschillende soorten airco’s van diverse merken. Een gerenommeerd merk waar we mee samenwerken is Daikin. Dit merk waarborgt een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid van haar airco’s. Deze zijn zeer veelzijdig en kunnen het hele jaar door gebruikt worden, met een efficiënte en stille werking. Dankzij het lage energieverbruik zijn Daikin airco’s een energiezuinige optie voor uw woning of bedrijf. Het moderne design van de airco sluit bovendien naadloos aan bij ieder interieur.

Al onze Daikin airco’s zijn zogeheten split units. Een split airco is een airconditioning systeem dat bestaat uit twee delen: een binnenunit en een buitenunit. Dit systeem is energiezuiniger dan bijvoorbeeld een mobiele airco en is stiller in gebruik.

In ons aanbod vindt u de volgende Daikin airco’s:

Deskundig advies van een airco specialist

We bieden een hoogwaardige airco service in de gehele regio Gouda en omliggende plaatsen. U bent gegarandeerd van een snelle en vakkundige service. Door onze ervaring en deskundigheid kunnen we u van het juiste advies voorzien om samen met u te bepalen welke airco het beste geschikt is voor uw situatie. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur om uw opties te bespreken.

Ook uw airco installateur in Gouda

Onderdeel van onze service is de installatie van de airco. We helpen u graag bij het plaatsen van uw airco in Gouda. Als gecertificeerde STEK- en F-gassen airco installateur in Gouda beschikken we over de benodigde kennis en ervaring om een professionele en veilige montage uit te voeren.

Regelmatig onderhoud van groot belang

Voor een optimale werking en lange levensduur van uw airco in Gouda is regelmatig onderhoud van essentieel belang. Een goed onderhouden airco verbruikt namelijk minder energie, is beter voor uw gezondheid en voorkomt onnodige reparatiekosten. We adviseren dan ook om jaarlijks een servicebeurt in te plannen om een goedwerkend aircosysteem te behouden.

Airco kopen in Gouda? Neem contact op

Wilt u gebruik maken van onze airco service in Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Breda of Gorinchem? Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van advies bij de aanschaf en onze airco installateur in Gouda voldoet de complete montage. Daarnaast controleren en reinigen we jaarlijks uw airco bij een onderhoudsbeurt. Wilt u van dit volledige pakket gebruik maken? Neem dan snel contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0184-724998 of te mailen naar info@airco-xtra.nl.

Vrijblijvend advies aanvragen
rudi airco xtra

Recente projecten

Dordrecht

Hier is een Daikin Comfora 3,5kw airco geïnstalleerd in een kamer. Het is een compact systeem dat zowel kan koelen als verwarmen. Ondanks zijn kleine formaat is het zeer effectief en neemt het weinig ruimte in beslag in huis.

Airco-Xtra

Alblasserdam

Airco-Xtra heeft onlangs een 3,5kw Sensira airco geïnstalleerd op een plat dak, met een losse unit in de slaapkamer. Deze installatie zorgt voor optimale koeling en comfort tijdens de warme zomermaanden.

Sliedrecht

We hebben een Daikin Stylish multisplit airconditioningssysteem geïnstalleerd. Dit systeem heeft twee binnenunits van 2kw en 5kw en is geplaatst in het onderhuis en op zolder. Het Stylish model heeft een unieke kleur, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan het interieur van de woning.

Waarom een airco kopen en laten installeren bij Airco-Xtra?

Bij Airco-Xtra ervaart u volledige ontzorging en hoogwaardige kwaliteit bij het kopen en installeren van een airconditioner. Onze ervaren professionals begeleiden u door het hele proces, van advies tot installatie, voor een perfect resultaat. Geniet van optimaal comfort en een aangename leefomgeving, het hele jaar door.

Hoe gaat het airco plaatsen in zijn werk?

Het proces van airco plaatsen bij Airco-Xtra verloopt als volgt: Eerst vraagt u een offerte aan. Vervolgens neemt Rudi, de eigenaar, contact met u op. Na het accepteren van de offerte wordt de airco geplaatst, meestal binnen twee tot zes weken. Zo kunt u snel van een comfortabel binnenklimaat genieten, zonder gedoe.

Hoe lang garantie op een airco?

Bij Airco-Xtra bieden we standaard 5 jaar garantie op de airconditioners. Als u echter jaarlijkse servicebeurten bij ons afneemt, verlengen we de garantieperiode tot wel 10 jaar. Zo bent u verzekerd van een langdurig en zorgeloos gebruik van uw airco, met de beste service en ondersteuning.

Is een airco zuinig in gebruik?

Een airco kan zuinig zijn in gebruik als het een energie-efficiënt model is en juist wordt ingezet. Moderne airconditioners met een hoge energie-efficiëntie kunnen het energieverbruik minimaliseren. Echter, als u in Nederland van het gas af wil, is het beter om te kiezen voor alternatieve verwarmingsoplossingen, zoals warmtepompen. Deze zijn duurzamer en dragen bij aan de doelstellingen om tegen 2050 van het gas af te stappen.