Airco specialist in Ridderkerk

Uw airco specialist voor installatie, reparatie & onderhoud

Vraag een offerte aan

Garantie

Standaard 5 jaar garantie, met jaarlijkse servicebeurten tot 10 jaar garantie.

Volledige ontzorging

Wij installeren, controleren en onderhouden uw Airco.

Geen lange wachttijden

Na akkoord wordt de airco binnen twee weken geïnstalleerd.

Kwaliteit

Wij werken met kwaliteitsairco's van het merk Daikin.

Waarom Airco-Xtra als uw airco installateur

Bent u op zoek naar een airco specialist om uw airco in Ridderkerk te laten installeren? Misschien is uw airconditioning kapot gegaan en is er reparatie nodig of is uw airco toe aan een onderhoudsbeurt? Bel Airco-Xtra Ridderkerk! Onze installateurs zijn erkend STEK F-gassen installateurs voor airconditioningsystemen met buitenunit. Wij voldoen aan de hoogste normen wanneer het gaat om kwaliteit en veiligheid. Onze standaard airco’s zijn van het populaire merk Daikin en bieden de beste kwaliteit. Deze airco’s zijn efficiënt, stil en hebben een modern design.</p>

<p>Het maakt niet uit of u nu een particuliere of zakelijke klant bent, wij bieden deskundig advies en hoogwaardige service op maat. Wij helpen u graag bij het vinden van de ideale airconditioning die past bij u past. Heeft u specifieke vragen of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Erkend installateur

Onze installateurs zijn STEK erkend F-gassen installateurs voor airconditioningsystemen met buitenunit.

Onderhoud & montage

We bieden onderhoud en montage. Ook bieden we jaarlijks servicebeurten aan.

De beste kwaliteit

Onze standaard airco's zijn van het merk Daikin: efficiënt, stil en met een hoogwaardig design.

Airconditioning: dé oplossing voor een comfortabel binnenklimaat

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder airconditioning. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een airco, zowel thuis als op kantoor. Met een airco is de gewenste temperatuur altijd binnen handbereik en kunt u het hele jaar door genieten van een comfortabel klimaat. De voordelen van airconditioning zijn dan ook talrijk:

  1. Creëren van een comfortabel binnenklimaat, waarbij de temperatuur en de luchtvochtigheid op de juiste niveaus worden gehouden.
  2. Genieten van een optimaal leef- en werkomgeving, zonder hinderlijke hitte of vochtigheid.
  3. Verbeteren van de luchtkwaliteit en verminderen van allergieën, door het filteren van stofdeeltjes en pollen uit de lucht.
  4. Verlagen van uw energierekening, doordat u minder afhankelijk bent van ventilatoren en andere koelsystemen.
Vraag een offerte aan
airco dordrecht

Advies

Advies op maat: wij kijken samen met u welke airconditioning het beste voor u is, hierbij houden we o.a. rekening met de ruimte, uw persoonlijke voorkeuren en uw budget;

Montage

Montage van uw airconditioning: wij regelen de montage van uw nieuwe (Daikin) airco van A t/m Z;

Onderhoud

Periodiek onderhoud en reparatie: uw airco moet goed onderhouden worden – daarom kunt u bij ons terecht voor jaarlijkse servicebeurten, onderhoud en reparatie.

Onze best verkochte producten

Airco-Xtra biedt een compleet aanbod aan R-32 systemen voor gematigde en lage buitentemperaturen.

airco dordrecht

Stylish design voor uw woning

Perfera voor slim comfort

Sensira voor stil comfort

Bekijk onze producten

Referenties

Airco installatie Ridderkerk

U heeft een airco aangeschaft, maar deze moet nog wel geplaatst worden. Wanneer u een professionele en betrouwbare airco-installateur in Ridderkerk of omgeving nodig heeft, dan kunt u ons benaderen. Maar hoe gaat een airco-installatie in zijn werk? Bij de installatie van een airco wordt eerst gekeken naar de geschikte locatie voor de binnen- en buitenunit. Vervolgens worden er gaten geboord om de leidingen en bedrading door te voeren. De binnen- en buitenunit worden gemonteerd en aangesloten op de leidingen en het stroomnet. Daarna wordt de airco getest en afgesteld voor optimale werking.

Onderhoud airco: filters, condensor en verdamper

Het is cruciaal om uw airconditioning regelmatig te onderhouden om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneert en een langere levensduur heeft. Het onderhoud van een airco bestaat uit het reinigen van de filters en het controleren van de condensor en verdamper. Ook kan het nodig zijn om het koelmiddel bij te vullen. Een jaarlijkse servicebeurt is aan te raden om de levensduur van de airco te verlengen en de efficiëntie van de energie te verbeteren. Onze medewerkers doen dit dagelijks en weten als geen ander hoe een goede onderhoudsbeurt gedaan moet worden.

Daikin airco, voor het beste binnenklimaat

De welbekende Daikin airco biedt diverse uitstekende kenmerken die zorgen voor een comfortabel binnenklimaat. De airco’s zijn voorzien van geavanceerde technologieën, waardoor ze efficiënt en energiezuinig zijn. Daarnaast is de luchtkwaliteit uitstekend door de ingebouwde luchtfilters en de mogelijkheid om de luchtvochtigheid te regelen. De airco’s hebben een stijlvol en modern ontwerp dat past bij elk interieur. Ook biedt Daikin airconditioning oplossingen op maat voor zowel kleinere ruimtes als grotere gebouwen. Kies voor het beste binnenklimaat met Daikin airconditioning.

Split airco op maat

Een split airco op maat is dé oplossing voor de beste temperaturen bij u in huis. Met een split airco kunt u eenvoudig de temperatuur en luchtvochtigheid in uw ruimte regelen. Daarnaast zijn deze airco’s energiezuinig en stil in gebruik. Bij Daikin bieden wij op maat gemaakte split airco’s voor zowel thuis als bij u op kantoor. Ga voor efficiëntie en comfort met een op maat gemaakte split airco van Daikin. Wilt u een split airco laten installeren in Ridderkerk? Maak dan een afspraak met één van onze deskundige medewerkers en laat u adviseren over de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Bij Daikin bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service.

Airco kopen in Ridderkerk? Neem contact op

De aanschaf van een airconditioning is lastiger dan velen denken. Er komen verschillende keuze bij kijken, zoals de locatie in het huis, de gebruiksvriendelijkheid en verbruik. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u daar graag bij. Wij zetten graag een stapje extra voor u en staat een goede service hoog in het vaandel. Het maakt niet uit of u een airco wilt kopen, laten installeren of onderhouden. U kunt bij ons terecht wanneer u woont in Ridderkerk of omgeving, zoals DordrechtRotterdamGoudaBreda of Gorinchem. Neem contact met ons op. U kunt bellen of mailen.

Vrijblijvend advies aanvragen
rudi airco xtra

Recente projecten

Dordrecht

Hier is een Daikin Comfora 3,5kw airco geïnstalleerd in een kamer. Het is een compact systeem dat zowel kan koelen als verwarmen. Ondanks zijn kleine formaat is het zeer effectief en neemt het weinig ruimte in beslag in huis.

Airco-Xtra

Alblasserdam

Airco-Xtra heeft onlangs een 3,5kw Sensira airco geïnstalleerd op een plat dak, met een losse unit in de slaapkamer. Deze installatie zorgt voor optimale koeling en comfort tijdens de warme zomermaanden.

Sliedrecht

We hebben een Daikin Stylish multisplit airconditioningssysteem geïnstalleerd. Dit systeem heeft twee binnenunits van 2kw en 5kw en is geplaatst in het onderhuis en op zolder. Het Stylish model heeft een unieke kleur, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan het interieur van de woning.

Waarom een airco kopen en laten installeren bij Airco-Xtra?

Bij Airco-Xtra ervaart u volledige ontzorging en hoogwaardige kwaliteit bij het kopen en installeren van een airconditioner. Onze ervaren professionals begeleiden u door het hele proces, van advies tot installatie, voor een perfect resultaat. Geniet van optimaal comfort en een aangename leefomgeving, het hele jaar door.

Hoe gaat het airco plaatsen in zijn werk?

Het proces van airco plaatsen bij Airco-Xtra verloopt als volgt: Eerst vraagt u een offerte aan. Vervolgens neemt Rudi, de eigenaar, contact met u op. Na het accepteren van de offerte wordt de airco geplaatst, meestal binnen twee tot zes weken. Zo kunt u snel van een comfortabel binnenklimaat genieten, zonder gedoe.

Hoe lang garantie op een airco?

Bij Airco-Xtra bieden we standaard 5 jaar garantie op de airconditioners. Als u echter jaarlijkse servicebeurten bij ons afneemt, verlengen we de garantieperiode tot wel 10 jaar. Zo bent u verzekerd van een langdurig en zorgeloos gebruik van uw airco, met de beste service en ondersteuning.

Is een airco zuinig in gebruik?

Een airco kan zuinig zijn in gebruik als het een energie-efficiënt model is en juist wordt ingezet. Moderne airconditioners met een hoge energie-efficiëntie kunnen het energieverbruik minimaliseren. Echter, als u in Nederland van het gas af wil, is het beter om te kiezen voor alternatieve verwarmingsoplossingen, zoals warmtepompen. Deze zijn duurzamer en dragen bij aan de doelstellingen om tegen 2050 van het gas af te stappen.