Airco Rotterdam: installatie, reparatie en onderhoud.

Altijd het perfecte binnenklimaat

Vraag een offerte aan

Garantie

Standaard 5 jaar garantie, met jaarlijkse servicebeurten tot 10 jaar garantie.

Volledige ontzorging

Wij installeren, controleren en onderhouden uw Airco.

Geen lange wachttijden

Na akkoord wordt de airco binnen twee weken geïnstalleerd.

Kwaliteit

Wij werken met kwaliteitsairco's van het merk Daikin.

Airco-Xtra in Rotterdam

Bent u op zoek naar een airco in Rotterdam? Airconditioning is niet alleen handig voor de warme zomermaanden, maar tegenwoordig worden airco’s ook veel gebruikt om het huis te verwarmen in de koude wintermaanden. Op deze manier vermindert u ook uw gasverbruik. Win Win!

Weet u al welke airco u wilt aanschaffen? De professionele medewerkers van Airco-Xtra helpen u graag bij deze keuze. Ook kunt u bij ons terecht voor installatie, reparatie en onderhoud van airco’s. Wij hebben jarenlange ervaring in airconditioning systemen en weten precies wat u nodig heeft. Vraag vrijblijvend een offerte op of neem contact met ons op wanneer u specifieke vragen heeft over airco’s.

Erkend installateur

Onze installateurs zijn STEK erkend F-gassen installateurs voor airconditioning systemen met buitenunit.

Onderhoud en montage

Wij bieden onderhoud en montage. Ook bieden wij jaarlijkse servicebeurten aan.

De beste kwaliteit

Onze standaard airco's zijn van het merk Daikin, efficient, stil en met een hoogwaardig design.

De voordelen van airconditioning

Heeft u al een airco thuis? De airco wordt steeds populairder en dat is niet vreemd. Er zitten namelijk heel veel voordelen aan een airconditioning. Het maakt niet uit of u nu thuis of op het werk bent, de temperatuur aanpassen naar wens is heel prettig.

  1. Creëren van een comfortabel binnenklimaat, waarbij de temperatuur en luchtvochtigheid op de juiste niveaus worden gehouden.
  2. Je kunt genieten van een optimaal leef- en werkomgeving, zonder hinderlijke hitte of vochtigheid.
  3. Airconditioning verbetert de luchtkwaliteit en vermindert allergieën, door het filteren van stofdeeltjes en pollen uit de lucht.
  4. Verlagen van uw energierekening, doordat u minder afhankelijk bent van ventilatoren en andere koelsystemen.

Wilt u weten wat Airco-Xtra voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of wanneer u een airco wilt laten plaatsen in Rotterdam.

Vraag een offerte aan
airco dordrecht

Advies

Advies op maat: wij kijken samen met u welke airconditioning het beste voor u is, hierbij houden we o.a. rekening met de ruimte, uw persoonlijke voorkeuren en uw budget;

Montage

Montage van uw airconditioning: wij regelen de montage van uw nieuwe (Daikin) airco van A t/m Z;

Onderhoud

Periodiek onderhoud en reparatie: uw airco moet goed onderhouden worden – daarom kunt u bij ons terecht voor jaarlijkse servicebeurten, onderhoud en reparatie.

Onze best verkochte producten

Airco-Xtra biedt een compleet aanbod aan R-32 systemen voor gematigde en lage buitentemperaturen.

airco dordrecht

Stylish design voor uw woning

Perfera voor slim comfort

Sensira voor stil comfort

Bekijk onze producten

Referenties

Airco-Xtra in Rotterdam, uw specialist

Woont u in Rotterdam of omstreken en bent u op zoek naar een airco specialist? Airco-Xtra is een erkend bedrijf in airconditioning systemen. Onze installateurs zijn gecertificeerde STEK- en F-gassen installateurs en beschikken over uitgebreide kennis van airconditioningsystemen met een buitenunit. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van een professionele en veilige installatie van uw airco.

Airco-Xtra biedt deskundig advies en hoogwaardige service. Het maakt voor ons geen verschil of u een airco in huis wilt aanschaffen of in uw bedrijf. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte airconditioning oplossing voor uw specifieke situatie. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Split airco Rotterdam op maat

Een airco plaatsen in Rotterdam kunt u gemakkelijk regelen. Heeft u geen verstand van airco’s, dan is het maar wat handig dat u deze taak kunt uitbesteden aan specialisten. Zo krijgt u waarschijnlijk te maken met een split airco. Maar wat is een split airco nu precies? Heel simpel. Een split airco is een airconditioningsysteem dat bestaat uit twee delen: een binnenunit en een buitenunit. Onze vakkundige medewerkers kunnen u helpen bij deze split airco op maat. Dat betekent dat we gaan kijken waar beide units het beste geplaatst kunnen worden.

Wilt u meerdere ruimtes verkoelen of verwarmen? Dan kan het zijn dat u te maken krijgt met een multi split airco. Dat houdt in dat er aan 1 buitenunit, meerdere binnenunits verbonden zijn.

Daikin airco in Rotterdam, populair in airconditioning

Misschien heeft u wel eens eerder van het merk gehoord, maar de Daikin airco is een populair merk in airconditioning. Dit merk is één van de topmerken dankzij de uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid van hun airconditioners. Deze airco is ook een zeer energiezuinige optie voor uw woning of bedrijf.

Wilt u een Daikin airco in Rotterdam kopen? Goede keus! Airco-Xtra biedt hoogwaardige Daikin airconditioning units aan en daarbij kunnen onze medewerkers u helpen bij de juiste keuze van de Daikin airco.

Zorg voor langdurig comfort

Het is belangrijk om regelmatig onderhoud aan airco’s uit te voeren om een optimale werking te garanderen en de levensduur te verlengen. Alleen dan zorgt u voor langdurig comfort. We hebben het dan over het over reinigen van filters, het controleren van de koelvloeistof, het inspecteren van de binnen- en buitenunits en het eventueel bijvullen van koelvloeistof. Slecht onderhoud kan leiden tot hogere energierekeningen, een verminderde luchtkwaliteit en zelfs storingen of uitval van de airconditioning. Een regelmatige servicebeurt is dus essentieel. Neem daarom contact met ons op wanneer uw airco een onderhoudsbeurt nodig heeft.

Airco kopen en laten installeren Rotterdam?

Bent u op zoek naar een professionele airco installateur in Rotterdam? Of heeft uw airco deskundig onderhoud nodig? Bij Airco-Xtra staan onze ervaren medewerkers voor u klaar. Wij bieden de verkoop, installatie en onderhoud van airco’s in Rotterdam en omgeving, waaronder Dordrecht, Gouda, Breda & Gorinchem. Heeft u vragen over advies, installatie of onderhoud van uw airco? Neem dan gerust contact met ons op via 0184-724998  of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag verder!

Vrijblijvend advies aanvragen
rudi airco xtra

Recente projecten

Dordrecht

Hier is een Daikin Comfora 3,5kw airco geïnstalleerd in een kamer. Het is een compact systeem dat zowel kan koelen als verwarmen. Ondanks zijn kleine formaat is het zeer effectief en neemt het weinig ruimte in beslag in huis.

Airco-Xtra

Alblasserdam

Airco-Xtra heeft onlangs een 3,5kw Sensira airco geïnstalleerd op een plat dak, met een losse unit in de slaapkamer. Deze installatie zorgt voor optimale koeling en comfort tijdens de warme zomermaanden.

Sliedrecht

We hebben een Daikin Stylish multisplit airconditioningssysteem geïnstalleerd. Dit systeem heeft twee binnenunits van 2kw en 5kw en is geplaatst in het onderhuis en op zolder. Het Stylish model heeft een unieke kleur, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan het interieur van de woning.

Waarom een airco kopen en laten installeren bij Airco-Xtra?

Bij Airco-Xtra ervaart u volledige ontzorging en hoogwaardige kwaliteit bij het kopen en installeren van een airconditioner. Onze ervaren professionals begeleiden u door het hele proces, van advies tot installatie, voor een perfect resultaat. Geniet van optimaal comfort en een aangename leefomgeving, het hele jaar door.

Hoe gaat het airco plaatsen in zijn werk?

Het proces van airco plaatsen bij Airco-Xtra verloopt als volgt: Eerst vraagt u een offerte aan. Vervolgens neemt Rudi, de eigenaar, contact met u op. Na het accepteren van de offerte wordt de airco geplaatst, meestal binnen twee tot zes weken. Zo kunt u snel van een comfortabel binnenklimaat genieten, zonder gedoe.

Hoe lang garantie op een airco?

Bij Airco-Xtra bieden we standaard 5 jaar garantie op de airconditioners. Als u echter jaarlijkse servicebeurten bij ons afneemt, verlengen we de garantieperiode tot wel 10 jaar. Zo bent u verzekerd van een langdurig en zorgeloos gebruik van uw airco, met de beste service en ondersteuning.

Is een airco zuinig in gebruik?

Een airco kan zuinig zijn in gebruik als het een energie-efficiënt model is en juist wordt ingezet. Moderne airconditioners met een hoge energie-efficiëntie kunnen het energieverbruik minimaliseren. Echter, als u in Nederland van het gas af wil, is het beter om te kiezen voor alternatieve verwarmingsoplossingen, zoals warmtepompen. Deze zijn duurzamer en dragen bij aan de doelstellingen om tegen 2050 van het gas af te stappen.