Airco slaapkamer

Voor installatie, reparatie & onderhoud

Vraag een offerte aan

Garantie

Standaard 5 jaar garantie, met jaarlijkse servicebeurten tot 10 jaar garantie.

Volledige ontzorging

Wij installeren, controleren en onderhouden uw Airco.

Geen lange wachttijden

Na akkoord wordt de airco binnen twee weken geïnstalleerd.

Kwaliteit

Wij werken met kwaliteitsairco's van het merk Daikin.

Bent u op zoek naar een airco voor in de slaapkamer? Ontdek onze geavanceerde airco oplossingen speciaal ontworpen voor de slaapkamer. Airco’s die verkoeling in de zomerhitte bieden en verwarming tijdens de koude winterdagen. Airco-Xtra biedt complete diensten, waaronder installatie, reparatie en onderhoud, om je te verzekeren van een comfortabele en rustgevende nacht. Neem gerust contact met ons op, zodat we kunnen ontdekken hoe we jouw slaapervaring kunnen verbeteren.

Erkend installateur

Onze installateurs zijn STEK erkend F-gassen installateurs voor airconditioning systemen met buitenunit.

Onderhoud en montage

Wij bieden onderhoud en montage. Ook bieden wij jaarlijkse servicebeurten aan.

De beste kwaliteit

Onze standaard airco's zijn van het merk Daikin, efficient, stil en met een hoogwaardig design.

Koelen en verwarmen

Ontdek het ultieme slaapcomfort met onze veelzijdige airco voor de slaapkamer. Of het nu zomer of winter is, geniet het hele jaar door van optimale temperaturen. Verkoelende frisheid tijdens de hitte en behaaglijke warmte in de kou. Zeg vaarwel tegen ongemakkelijke nachten en verwelkom rustige slaap met de perfecte atmosfeer. Ervaar het gemak, de energiezuinigheid en de constante verwennerij van een airco die zorgt voor jouw welzijn, ongeacht het seizoen.

Airco in de zomer:

  • Verkoeling: Onmiddellijke verlichting van hitte, waardoor een comfortabele en koele omgeving ontstaat.
  • Ontvochtiging: Vermindert vochtigheid en voorkomt schimmelgroei.
  • Comfort: Houdt de slaapkamer op een optimale temperatuur voor rustige nachten.

Airco in de winter:

  • Verwarming: Biedt efficiënte verwarming, waardoor de koude winterlucht wordt getemperd.
  • Regulatie: Handhaaft een constante temperatuur, wat gunstig is voor de slaapkameromstandigheden.
  • Energiezuinig: Moderne airco’s kunnen energiezuinige verwarmingsoplossingen bieden.
Vraag een offerte aan
Airco slaapkamer

Advies

Advies op maat: wij kijken samen met u welke airconditioning het beste voor u is, hierbij houden we o.a. rekening met de ruimte, uw persoonlijke voorkeuren en uw budget;

Montage

Montage van uw airconditioning: wij regelen de montage van uw nieuwe (Daikin) airco van A t/m Z;

Onderhoud

Periodiek onderhoud en reparatie: uw airco moet goed onderhouden worden – daarom kunt u bij ons terecht voor jaarlijkse servicebeurten, onderhoud en reparatie.

Onze best verkochte producten

Airco-Xtra biedt een compleet aanbod aan R-32 systemen voor gematigde en lage buitentemperaturen.

airco dordrecht

Stylish design voor uw woning

Perfera voor slim comfort

Sensira voor stil comfort

Bekijk onze producten

Referenties

Slaapkamer airco, advies op maat

Bij Airco-Xtra krijg je deskundig advies op maat voor de ideale slaapkamer airco. Wij bieden een complete service, van installatie tot reparatie en onderhoud. Geniet van rustgevende nachten met de perfecte temperatuur. Comfort en gemak gegarandeerd, zodat u elke dag verfrist ontwaakt. Uw ideale slaapomgeving, op maat gemaakt.

Kleine airco slaapkamer

Kleine airco’s voor een slaapkamer zijn compacte koel- en verwarmingssystemen die speciaal zijn ontworpen om in beperkte ruimtes te passen. Ze leveren effectieve koeling in de zomer en kunnen ook verwarmen in de winter. Deze apparaten bieden comfortabele slaapomstandigheden, zijn energiezuinig en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd. Zo’n airco is ideaal voor kleinere slaapkamers waar ruimte en temperatuurregeling van cruciaal belang zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie over een kleine airco voor in een slaapkamer.

Onderhoud voor uw airco

Onze grondige airco-onderhoudsbeurt verzekert topprestaties voor de beste airco slaapkamer. We reinigen filters, verdamper en condensor, controleren koelvloeistofniveau en lekkages, optimaliseren ventilatie en inspecteren elektrische componenten. Met focus op slijtage en mogelijke problemen bieden we aanbevelingen voor de toekomst. Vertrouw op ons voor een betrouwbare en efficiënte airco.

Airco slaapkamer inclusief montage

Heb je al een airco aangeschaft en moet deze alleen nog geïnstalleerd worden? Wij helpen jou graag met de installatie. Haal het beste uit je nachtrust met een airco voor de slaapkamer, inclusief professionele montage. Creëer het hele jaar door een comfortabele omgeving, of het nu zomer of winter is. Onze experts zorgen niet alleen voor de perfecte airco installatie, maar adviseren je ook over de ideale plaatsing voor optimale koeling of verwarming. Geniet van ongestoorde nachten en verfrissende ochtenden met onze complete airco service.

Airco kopen slaapkamer? Neem contact op

Sta je op het punt om een airco te kopen voor in je slaapkamer? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe we jouw slaapervaring kunnen verbeteren. Ervaar het gemak van een goed geconditioneerde slaapkamer en een ongestoorde nachtrust met onze complete service voor een airco.

Airco-Xtra is een professioneel bedrijf die airco’s en toebehoren levert aan particulieren en bedrijven. Wij zijn gevestigd in Hardinxveld-Giessendam, maar komen u ook graag helpen met uw airco in andere plaatsen. Wij werken ook in Dordrecht, Rotterdam, Breda, Gouda, Gorinchem, Ridderkerk.

Vrijblijvend advies aanvragen
rudi airco xtra

Recente projecten

Dordrecht

Airco-Xtra biedt professionele airco installatie in Dordrecht en omgeving.

Airco-Xtra

Alblasserdam

Airco-Xtra biedt professionele airco installatie in Dordrecht en omgeving.

Sliedrecht

Airco-Xtra biedt professionele airco installatie in Dordrecht en omgeving.