Merken - Daikin

Garantie

Standaard 5 jaar garantie, met jaarlijkse servicebeurten tot 10 jaar garantie.

Volledige ontzorging

Wij installeren, controleren en onderhouden uw Airco.

Geen lange wachttijden

Na akkoord wordt de airco binnen twee weken geïnstalleerd.

Kwaliteit

Wij werken met kwaliteitsairco's van het merk Daikin.

Zuivere lucht

Perfera is uitgerust met verschillende filters voor de beste binnenluchtkwaliteit.

De Flash Streamer gebruikt elektronen om chemische reacties met deeltjes in de lucht op gang te brengen. Zo worden allergenen zoals pollen en schimmelallergenen afgebroken en worden hinderlijke geuren (van tabak of huisdieren) verwijderd om de lucht beter en schoner te maken.

Optimaal comfort

Deze functie – die met knoppen op de afstandsbediening wordt aangestuurd, combineert verticale met horizontale autoswing en zorgt ervoor dat een koele/warme luchtstroom zelfs in grote ruimtes de verste hoeken bereikt.

Fluisterstille werking

Perfera gebruikt een speciaal ontworpen ventilator om de luchtstroom te optimaliseren met meer energie en minder geluid. Voor een nog hoger energierendement heeft Daikin ook een nieuwe ventilator ontworpen die perfect past in de compacte Perfera.

Bekroond ontwerp

Stylish past perfect bij uw interieur dankzij de vier stijlvolle kleuren (wit, zilver, zwart en blackwood) en een elegant ontwerp. Met de afgeronde hoeken en smalle vorm, is de Stylish de meest compact ontworpen unit op de markt verkrijgbaar.

Schone, gezonde lucht

Geniet van schone en gezonde lucht met de verschillende filtertechnologieën van Daikin, die deeltjes, allergenen en geurtjes verwijderen.

Meer comfort

Geniet van optimaal comfort en energierendement, dankzij de innovatieve technologieën zoals een geluidsarme ventilator, slimme thermische sensoren en een intelligente verdeling van de kamertemperatuur.

Milieuvriendelijk

Kies voor een R-32-product om uw milieu-impact te reduceren met 68% in vergelijking met R-410A-systemen en rechtstreeks uw energieverbruik te reduceren, dankzij het hoge energierendement.

3-D luchtstroom

Combineert verticale en horizontale auto-swing en zorgt ervoor dat de warme of koele luchtstroom zelfs in grote ruimtes tot in het verste hoekje komt.

Bijna onhoorbaar

Bijna onhoorbaar: de unit werkt zo stil, dat je vergeet dat hij er is.

Betrouwbare technologie

De Sensira biedt een uitzonderlijke waarde voor het geld en zorgt tegelijkertijd voor een naadloze bediening van uw koel- en verwarmingssysteem. De unit is uitgerust met een aantal energiebesparende technologieën, die het vermogen automatisch aanpassen om minder energie te verbruiken en de geluidsniveaus te verlagen.

Discreet ontwerp

Met zijn stijlvolle look en stille werking, past de Sensira perfect in uw interieur – en bij uw levensstijl.

Rendement tot A++

Sensira R-32 creëert een comfortabele binnenomgeving met een uitstekend energierendement.