Merken - LG

LG Deluxe

De LG Deluxe airconditioner biedt ultiem comfort en efficiëntie voor je huis. Met zijn geavanceerde inverter-technologie levert het snel en nauwkeurig koelen of verwarmen, terwijl het energieverbruik wordt geminimaliseerd. De stijlvolle vormgeving en intuïtieve bediening maken het eenvoudig om de gewenste instellingen aan te passen. Bovendien zorgen de geavanceerde luchtfilters voor schone en frisse lucht in de kamer. Ervaar het plezier van een perfecte temperatuur met de LG Deluxe airconditioner.

LG Console vloermodel

Het LG Console vloermodel biedt een geavanceerde oplossing voor het reguleren van de temperatuur in je ruimte. Met zijn unieke vloerinstallatie en compacte ontwerp is het perfect geschikt voor toepassingen waar wand- of plafondmontage niet mogelijk is. Met de nieuwste technologieën van LG, zoals de krachtige inverter-compressor en geavanceerde luchtreiniging, biedt het vloermodel efficiënte koeling en verwarming met een verbeterde luchtkwaliteit. Met zijn intuïtieve bedieningselementen en duurzame constructie is het LG Console vloermodel een betrouwbare keuze voor comfort het hele jaar door.

LG Artcool mirror

De LG Artcool Mirror airconditioner is een perfecte combinatie van vorm en functie. Met zijn unieke spiegelpaneel aan de voorkant creëert het een moderne uitstraling in elke ruimte. Deze airconditioner biedt geavanceerde koel- en verwarmingsmogelijkheden met behulp van de inverter-compressor, wat resulteert in energiebesparing en consistente prestaties. De Artcool Mirror is uitgerust met slimme functies, zoals Wi-Fi-connectiviteit, waardoor je de airconditioner gemakkelijk op afstand kunt bedienen via je smartphone. Ontdek het comfort en de stijl van de LG Artcool Mirror.

Garantie

Standaard 5 jaar garantie, met jaarlijkse servicebeurten tot 10 jaar garantie.

Volledige ontzorging

Wij installeren, controleren en onderhouden uw Airco.

Geen lange wachttijden

Na akkoord wordt de airco binnen twee weken geïnstalleerd.

Kwaliteit

Wij werken met kwaliteitsairco's van het merk Daikin.