LG airco

Op zoek naar een LG airco? LG is een internationaal opererend elektronicamerk dat bekend staat om hun innovatieve producten, stijlvolle design en technische support. Door een airco van dit merk aan te schaffen, kunt u te allen tijde rekenen op een optimaal beheersbaar binnenklimaat. Tijdens de hete Nederlandse zomers is een goede airconditioning onmisbaar om thuis en op kantoor de ruimte te koelen. Maar wist u dat deze ook als verwarming te gebruiken is?

Bekijk de verschillende airco oplossingen en ontdek bijvoorbeeld de LG airco 3,5 kw inclusief montage, LG multi split airco inclusief montage of een van de andere airconditioners!

 

Download de gratis gids

LG airco: stijlvol design en innovatieve technologieën

Het merk LG staat bekend om hun stijlvolle designs en innovatieve technologieën. Dit betekent dat de LG airco oplossingen een uniek ontwerp hebben die in elke woonstijl passen. Daarnaast zijn ze ook bijna geruisloos, wat het wonen en werken comfortabel houdt. De airco’s beschikken over uitmuntende energieprestaties en tijdens én na de productie hanteert LG een hoge kwaliteitsstandaard. Gaat uw voorkeur uit naar een LG Deluxe airconditioner of wilt u graag een LG Artcool Mirror die perfect aansluit op het interieur?

Naast dat de airconditioners van LG elegant en minimalistisch zijn, zijn ze ook allesbehalve de robuuste en luide airconditioners die u waarschijnlijk gewend bent. Maar een van de grootste voordelen van een LG airco is dat u het naast koelen, kan gebruiken als geavanceerde (hoofd)verwarming. Het verbruik bij verwarmen met uw airco is verrassend genoeg zeer efficiënt, met een lagere energiekost dan traditionele verwarmingssystemen. Het apparaat zorgt voor een consistente en aangename binnentemperatuur tijdens de koude maanden en is zelfs op afstand te bedienen.

LG Deluxe

De LG Deluxe airconditioner biedt ultiem comfort en efficiëntie voor je huis. Met zijn geavanceerde inverter-technologie levert het snel en nauwkeurig koelen of verwarmen, terwijl het energieverbruik wordt geminimaliseerd. De stijlvolle vormgeving en intuïtieve bediening maken het eenvoudig om de gewenste instellingen aan te passen. Bovendien zorgen de geavanceerde luchtfilters voor schone en frisse lucht in de kamer. Dus, op zoek naar een LG airco inclusief installatie? Ervaar het plezier van een perfecte temperatuur met de LG Deluxe airconditioner.

LG console vloermodel

Het LG Console airco vloermodel biedt een geavanceerde oplossing voor het reguleren van de temperatuur in je ruimte. Met zijn unieke vloerinstallatie en compacte ontwerp is het perfect geschikt voor toepassingen waar wand- of plafondmontage niet mogelijk is. Met de nieuwste technologieën van LG, zoals de krachtige inverter-compressor en geavanceerde luchtreiniging, biedt het vloermodel efficiënte koeling en verwarming met een verbeterde luchtkwaliteit. Met zijn intuïtieve bedieningselementen en duurzame constructie is het LG airco Console vloermodel een betrouwbare keuze voor comfort het hele jaar door.

LG Artcool mirror

De LG Artcool Mirror inverter design wandmodel airconditioner is een perfecte combinatie van vorm en functie. Met zijn unieke spiegelpaneel aan de voorkant creëert het een moderne uitstraling in elke ruimte. Deze airconditioner biedt geavanceerde koel- en verwarmingsmogelijkheden met behulp van de inverter-compressor, wat resulteert in energiebesparing en consistente prestaties. De Artcool Mirror is uitgerust met slimme functies, zoals Wi-Fi-connectiviteit, waardoor je de airconditioner gemakkelijk op afstand kunt bedienen via je smartphone. Ontdek het comfort en de stijl van de LG Artcool Mirror inverter design wandmodel.

 

Download de gratis gids

 

Populaire LG-modellen

Enkele voorbeelden van LG-modellen zijn:

 

 • LG airco 3,5 kw

  LG airco 3,5 kw

  De LG airco 3,5 kw inclusief montage heeft niet alleen een uitstekende koelcapaciteit én verwarmingscapaciteit, maar blinkt ook uit in zijn energie-efficiëntie. Met een solide bereik van 120m³ heeft u voor een degelijke prijs een split airco die is uitgerust met een inverter compressor, automatische reinigingsfunctie en meerdere draaifuncties en blaasrichtingen.

 • LG multi split airco

  LG multi split airco

  Een kosten- en energie-efficiënte LG multi split airco inclusief montage kopen? Een multi split airco systeem houdt in dat er meerdere binnenunits op één buitenunit staan. Doorgaans gaat het hier om twee of meer binnenunits die de flexibiliteit aanzienlijk verhogen, omdat ze in meerdere ruimtes zijn te monteren.

 • LG airco 5 kw

  LG airco 5 kw

  Deze LG airco 5 kw inclusief montage is bijzonder energiezuinig, terwijl het de ruimte binnen een mum van tijd op uw gewenste temperatuur brengt. Daarnaast is de binnenunit ook nog eens fluisterstil, waardoor het uiterst geschikt is voor de slaapkamer. Deze airco van LG is voorzien van een handige timer-functie en beschikt over een anti-allergie filter.

airco xtra bus

LG Airco installateurs

De installateurs van Airco Xtra zijn STEK-erkend F-gassen installateurs. Zo zijn we u graag van dienst bij het installeren van airconditioning systemen met buitenunit. Daarnaast bieden wij ook gepast onderhoud aan. Het onderhouden van uw airconditioning systemen middels jaarlijkse servicebeurten is van groot belang om uw LG Deluxe airco of LG airco Console optimaal te laten functioneren en de levensduur te verlengen. Neem contact op om te informeren naar wat een LG airco installateur voor u kan betekenen tijdens de installatie en onderhoud.

 

Offerte aanvragen

 

Andere airconditioning systemen

Naast LG hebben we ook andere hoogstaande merken in ons assortiment. Daikin is het standaard merk dat we aanbieden. Deze airco’s zijn stil, efficiënt en hebben een strak design. Bekijk bijvoorbeeld de Daikin Perfera, Daikin Stylish, Daikin Comfora of de Daikin Sensira. Een ander merk dat we aanbieden is Mitsubishi. Dit zijn stuk voor stuk de krachtigste en meest betrouwbare airconditioners, waarvoor wij over gecertificeerde installateurs beschikken.

 

Download de gratis gids

LG airco kopen en laten installeren?

Een LG airco kopen en laten installeren? Wilt u bijvoorbeeld een LG multi split airco inclusief montage kopen of een LG airco 3.5 kw inclusief montage kopen? Bij Airco Xtra beschikken we over de beste airco’s en onze eigen erkende LG airco installateurs. Bekijk de verschillende airco oplossingen in ons assortiment en vraag een offerte aan. Heeft u vragen? Neem gerust contact op, we helpen u graag verder. U kunt een e-mail sturen naar info@airco-xtra.nl of direct bellen naar 0184-724998.

 

Offerte aanvragen

Airco Xtra is een professioneel bedrijf welke airco’s en toebehoren levert aan particulieren en bedrijven.

Houtschelf 15a
3371KB, Hardinxveld-Giessendam

Telefoon: 0184-724998
info@airco-xtra.nl

Certificaten

Wij werken o.a. op de volgende locaties: