LG

Op zoek naar een LG airco? LG is een internationaal opererend elektronicamerk dat bekend staat om hun innovatieve producten, stijlvolle design en technische support. Door een airco van dit merk aan te schaffen, kunt u te allen tijde rekenen op een optimaal beheersbaar binnenklimaat. Tijdens de hete Nederlandse zomers is een goede airconditioning onmisbaar om thuis en op kantoor de ruimte te koelen. Maar wist u dat deze ook als verwarming te gebruiken is? Bekijk de verschillende airco oplossingen.

LG airco: stijlvol design en innovatieve technologieën

Het merk LG staat bekend om hun stijlvolle designs en innovatieve technologieën. Dit betekent dat de LG airco oplossingen een uniek ontwerp hebben die in elke woonstijl passen. Daarnaast zijn ze ook bijna geruisloos, wat het wonen en werken comfortabel houdt. De airco’s beschikken over uitmuntende energieprestaties en tijdens én na de productie hanteert LG een hoge kwaliteitsstandaard. Gaat uw voorkeur uit naar een LG Deluxe airconditioner of wilt u graag een LG Artcool Mirror die perfect aansluit op het interieur?

Naast dat de airconditioners van LG elegant en minimalistisch zijn, zijn ze ook allesbehalve de robuuste en luide airconditioners die u waarschijnlijk gewend bent. Maar een van de grootste voordelen van een LG airco is dat u het naast koelen, kan gebruiken als geavanceerde (hoofd)verwarming.

LG Deluxe

De LG Deluxe airconditioner biedt ultiem comfort en efficiëntie voor je huis. Met zijn geavanceerde inverter-technologie levert het snel en nauwkeurig koelen of verwarmen, terwijl het energieverbruik wordt geminimaliseerd. De stijlvolle vormgeving en intuïtieve bediening maken het eenvoudig om de gewenste instellingen aan te passen. Bovendien zorgen de geavanceerde luchtfilters voor schone en frisse lucht in de kamer. Ervaar het plezier van een perfecte temperatuur met de LG Deluxe airconditioner.

LG Console vloermodel

Het LG Console airco vloermodel biedt een geavanceerde oplossing voor het reguleren van de temperatuur in je ruimte. Met zijn unieke vloerinstallatie en compacte ontwerp is het perfect geschikt voor toepassingen waar wand- of plafondmontage niet mogelijk is. Met de nieuwste technologieën van LG, zoals de krachtige inverter-compressor en geavanceerde luchtreiniging, biedt het vloermodel efficiënte koeling en verwarming met een verbeterde luchtkwaliteit. Met zijn intuïtieve bedieningselementen en duurzame constructie is het LG airco Console vloermodel een betrouwbare keuze voor comfort het hele jaar door.

LG Artcool mirror

De LG Artcool Mirror inverter design wandmodel airconditioner is een perfecte combinatie van vorm en functie. Met zijn unieke spiegelpaneel aan de voorkant creëert het een moderne uitstraling in elke ruimte. Deze airconditioner biedt geavanceerde koel- en verwarmingsmogelijkheden met behulp van de inverter-compressor, wat resulteert in energiebesparing en consistente prestaties. De Artcool Mirror is uitgerust met slimme functies, zoals Wi-Fi-connectiviteit, waardoor je de airconditioner gemakkelijk op afstand kunt bedienen via je smartphone. Ontdek het comfort en de stijl van de LG Artcool Mirror inverter design wandmodel.

LG airco installateurs

De installateurs van Airco Xtra zijn STEK-erkend F-gassen installateurs. Zo zijn we u graag van dienst bij het installeren van airconditioning systemen met buitenunit. Daarnaast bieden wij ook gepast onderhoud aan. Het onderhouden van uw airconditioning systemen middels jaarlijkse servicebeurten is van groot belang om uw LG Deluxe airco of LG airco Console optimaal te laten functioneren en de levensduur te verlengen. Neem contact op om te informeren naar een LG airco installeren.

Andere airconditioning systemen

Naast LG hebben we ook andere hoogstaande merken in ons assortiment. Daikin is het standaard merk dat we aanbieden. Deze airco’s zijn stil, efficiënt en hebben een strak design. Bekijk bijvoorbeeld de Daikin Perfera, Daikin Stylish, Daikin Comfora of de Daikin Sensira. Een ander merk dat we aanbieden is Mitsubishi. Dit zijn stuk voor stuk de krachtigste en meest betrouwbare airconditioners.

Garantie

Standaard 5 jaar garantie, met jaarlijkse servicebeurten tot 10 jaar garantie.

Volledige ontzorging

Wij installeren, controleren en onderhouden uw Airco.

Geen lange wachttijden

Na akkoord wordt de airco binnen twee tot zes weken geïnstalleerd.

Kwaliteit

Wij werken met kwaliteitsairco's van het merk LG, Mitsubishi en Daikin.

LG airco kopen en laten installeren?

Een LG airco kopen en laten installeren? Bij Airco Xtra beschikken we over de beste airco’s en onze eigen erkende LG airco installateurs. Bekijk de verschillende airco oplossingen in ons assortiment en vraag een offerte aan. Heeft u vragen? Neem gerust contact op, we helpen u graag verder. U kunt een e-mail sturen naar info@airco-xtra.nl of direct bellen naar 0184-724998.