Mitsubishi airco

Mitsubishi airconditioners kunnen gebruikt worden om te koelen, maar ook om te verwarmen zonder te veel te verbruiken. Creëer een comfortabel binnenklimaat met deze innovatieve airco’s en geniet van maximaal comfort, het hele jaar door.

 

Download de gratis gids

Mitsubishi heavy industries SRK serie

De Mitsubishi Heavy Industries SRK-serie airconditioners biedt een krachtige koel- en verwarmingsprestatie met betrouwbare technologie. De geavanceerde inverter-compressor zorgt voor efficiëntie en energiezuinigheid, waardoor het altijd comfortabel blijft, ongeacht de buitentemperatuur. Het stijlvolle en compacte ontwerp past perfect in verschillende interieurs. Met functies zoals intelligente luchtstroomregeling en geavanceerde luchtreinigingssystemen zorgt de Mitsubishi Heavy Industries SRK-serie voor een optimale luchtkwaliteit en een comfortabel binnenklimaat in elke ruimte.

Bij Airco Xtra heeft u de mogelijkheid om een Mitsubishi SRK50ZS W inclusief montage aan te schaffen. Deze wandmodel airconditioner is ontworpen voor optimale koeling en heeft een stille werking. Met zijn geavanceerde luchtfiltering biedt het apparaat een comfortabel binnenklimaat in zowel commerciële als residentiële omgevingen. Verder zorgt de strakke vormgeving ervoor dat de airco naadloos aansluit in uw interieur, zonder de aandacht af te nemen van uw meubilair en andere details in uw inrichting. Na aanschaf gaat onze Mitsubishi airco installateur met plezier voor u aan de slag met de Mitsubishi airco 2,5 kw inclusief montage.

Mitsubishi Heavy Industries SCMZS-W Multi-Split Airco wandmodel

De SCMZS-W van Mitsubishi Heavy Industries is een efficiënt multi split airco systeem voor duurzaam koelen of verwarmen van uw woning. Met dit systeem sluit u meerdere binnendelen aan op één buitendeel. Kies en combineer bijbehorende binnendelen, zoals 2x Mitsubishi SRK25ZS-W met 5.0 kw buitendeel. De inverter warmtepomp gebruikt het milieuvriendelijke koudemiddel R32 voor duurzaam, comfortabel en snel koelen, verwarmen, filteren en ontvochtigen. SCM-modellen beschikken over een lucht-lucht warmtepomp die zelfs bij -20 graden nog uw huis verwarmt en bij 46 graden koelt.

Een kleine tip: gebruikt u de multisplit niet gelijktijdig? Dan kun u bijvoorbeeld twee SRK35ZS-W binnendelen op een 5.0 kw buitendeel aansluiten. Maar let op! Als het totale vermogen van de multi split airco 2 binnenunits inclusief montage van Mitsubishi hoger is dan dat van de buitenunit, kunnen de binnendelen niet gelijktijdig werken. Vaak wordt deze combinatie gekozen voor een slaapkamer – woonkamer combinatie.

 

Download de gratis gids

 

Populaire Mitsubishi-modellen

Enkele voorbeelden van Mitsubishi-modellen zijn:

 

 • Mitsubishi airco 2.5 kW

  Mitsubishi airco 2.5 kW

  De Mitsubishi airco 2,5 kw inclusief montage is geschikt voor kleine appartementen. Koelen en verwarmen doet u op eenvoudige wijze met deze airconditioner. U kunt vervolgens rekenen op zuivere lucht, een fijn binnenklimaat, een energie-efficiënte werking en twee jaar fabrieksgarantie.

 • Mitsubishi airco 2 binnenunits

  Mitsubishi airco 2 binnenunits

  De 2 in de naam van deze airconditioner staat voor de duo-binnenunit. U ontvangt twee binnenunits die beide een vermogen van 3,5 kw hebben en is daarom geschikt voor ruimtes van maximaal 120m³. Het stijlvolle design van de airco leent zich uitstekend voor een interieur waar u wilt voorkomen dat uw airco-unit opvalt. Daarnaast is het apparaat ook laag in geluidsniveau.

 • Mitsubishi airco 3.5 kW

  Mitsubishi airco 3.5 kW

  Met een koelvermogen van 3,5 kw en een verwarmvermogen van 4,3 kw is deze airco geschikt voor ruimtes tot maximaal 120m³. Zorg ervoor dat u van optimaal comfort kunt genieten en kies voor de Mitsubishi airco 3,5 kw inclusief montage. Dankzij de ingebouwde WIFI-modules zijn deze koeloplossingen nu nog gebruiksvriendelijker dan u gewend was.

Professionele installatie, controle en onderhoud

Bij Airco Xtra kunt u een airconditioner kopen en professioneel laten installeren voor optimaal comfort in huis. Onze deskundige installateurs zorgen voor een vlekkeloze plaatsing, zodat u kunt genieten van een aangename temperatuur, het hele jaar door.

Dus wenst u bijvoorbeeld een Mitsubishi SRK50ZS W inclusief montage of een Mitsubishi airco 5 kw inclusief montage? Dan kunt u rekenen op de service van Airco Xtra. Ons team beschikt over diepgaande kennis en expertise als het gaat om airconditioning in uw woning of een ander pand, zoals een winkel of kantoor en kan u optimaal adviseren. Kies de airco die past bij uw behoeften en budget!

 

Offerte aanvragen

 

airco xtra bus

Optimaal comfort met Mitsubishi airco’s inclusief montage

Ontdek het beste van beide werelden met Mitsubishi airco’s. De Mitsubishi airco 5 kW inclusief montage biedt krachtige koel- en verwarmingsmogelijkheden voor middelgrote tot grote kamers, terwijl de 3,5 kW variant ideaal is voor kleinere ruimtes. Beide airco’s worden vakkundig geïnstalleerd voor optimale prestaties en comfort in jouw omgeving. Geniet van efficiënte koeling en verwarming, ongeacht de grootte van de ruimte.

 

Download de gratis gids

Wilt u een airconditioner van een andere fabrikant?

Wij beschikken niet alleen over Mitsubishi airco’s, maar kunnen u ook helpen met de installatie van een andere airconditioner. Naast Mitsubishi airco werken we ook met andere hoogstaande merken. Daikin is het één van die merken die we aanbieden. Deze airco’s zijn stil, efficiënt en hebben een strak design. Bekijk eens de Daikin Perfera, Daikin Stylish, Daikin Comfora of de Daikin Sensira. Een ander merk dat we aanbieden is LG. Dit zijn allemaal de krachtigste en meest betrouwbare airconditioners.

Gratis offerte

Wilt u een Mitsubishi airco laten installeren en weten wat daarvan de kosten zijn?

Vraag dan nu gratis een offerte aan voor uw Mitsubishi airco 5 kw inclusief montage of Mitsubishi airco 3,5 kw inclusief montage. Of toch liever een multi split airco 2 binnenunits inclusief montage van Mitsubishi? Ook dat is geen probleem.

 

Offerte aanvragen

Airco Xtra is een professioneel bedrijf welke airco’s en toebehoren levert aan particulieren en bedrijven.

Houtschelf 15a
3371KB, Hardinxveld-Giessendam

Telefoon: 0184-724998
info@airco-xtra.nl

Certificaten

Wij werken o.a. op de volgende locaties: