Merken - Mitsubishi

Mitsubishi Electric compact

De compacte airconditioner van Mitsubishi Electric biedt efficiënte koeling en verwarming in een klein formaat. Met zijn ruimtebesparende ontwerp is het de ideale keuze voor toepassingen waar beperkte ruimte beschikbaar is. Ondanks zijn compacte formaat levert het krachtige prestaties en zorgt het voor een comfortabel binnenklimaat. Met geavanceerde technologieën zoals inverter-compressoren en intelligente temperatuurregeling, biedt de compacte airconditioner van Mitsubishi Electric energiebesparing en een stille werking. Geniet van het comfort en de efficiëntie van deze compacte oplossing.

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric airconditioners staan bekend om hun betrouwbaarheid, efficiëntie en geavanceerde technologie. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor thuisgebruik of een commerciële omgeving, Mitsubishi Electric biedt een breed scala aan modellen om aan je behoeften te voldoen. Met krachtige koel- en verwarmingsprestaties, intelligente functies zoals inverter-compressoren en geavanceerde luchtreinigingstechnologie, zorgen Mitsubishi Electric airconditioners voor een optimaal comfort en een gezond binnenklimaat. Ontdek de hoogwaardige prestaties en duurzaamheid van Mitsubishi Electric airconditioners.

Mitsubishi Electric Premium

De Mitsubishi Electric Premium airconditioner combineert geavanceerde technologie met elegant design voor ultiem comfort en stijl. Met zijn innovatieve functies en hoogwaardige prestaties biedt deze airconditioner een ongeëvenaarde koel- en verwarmingservaring. De Premium-serie maakt gebruik van de nieuwste inverter-compressortechnologie om snel en efficiënt de gewenste temperatuur te bereiken, terwijl energie wordt bespaard. Met slimme functies zoals WiFi-connectiviteit en geavanceerde luchtreinigingssystemen, biedt de Mitsubishi Electric Premium airconditioner een luxueuze en comfortabele omgeving in elke ruimte

Garantie

Standaard 5 jaar garantie, met jaarlijkse servicebeurten tot 10 jaar garantie.

Volledige ontzorging

Wij installeren, controleren en onderhouden uw Airco.

Geen lange wachttijden

Na akkoord wordt de airco binnen twee weken geïnstalleerd.

Kwaliteit

Wij werken met kwaliteitsairco's van het merk Daikin.