Onze projecten

Airco Xtra is een professioneel bedrijf welke airco’s en toebehoren levert aan particulieren en bedrijven. Bekijk hieronder enkele projecten en referenties.

Sensira 3,5 kw airco

Airco-Xtra heeft onlangs een 3,5kw Sensira airco geïnstalleerd op een plat dak, met een losse unit in de slaapkamer. Deze installatie zorgt voor optimale koeling en comfort tijdens de warme zomermaanden, waardoor u kunt genieten van een aangename en verfrissende binnentemperatuur.

Daikin perfera multisplit met 2 binnenunits

We hebben een Daikin Perfera Multisplit airconditioningssysteem geïnstalleerd met twee binnenunits, een in de woonkamer en een in de slaapkamer. Dankzij de multisplit-technologie van Daikin kan de temperatuur in iedere kamer apart geregeld worden wat zorgt voor een optimaal comfort en energiebesparing.

Daikin Comfora 3,5kw

Hier is een Daikin Comfora 3,5kw airco geïnstalleerd in een kamer. Het is een compact systeem dat zowel kan koelen als verwarmen. Ondanks zijn kleine formaat is het zeer effectief en neemt het weinig ruimte in beslag in huis.

Daikin Stylish 2 en 5kw

We hebben een Daikin Stylish multisplit airconditioningssysteem geïnstalleerd. Dit systeem heeft twee binnenunits van 2kw en 5kw en is geplaatst in het onderhuis en op zolder. Het Stylish model heeft een unieke kleur, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan het interieur van de woning.

Neem contact op

Heeft u vraag, advies nodig of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij u zo snel mogelijk verder. Contact opnemen doet u door ons te bellen op 0184 724 998 of een mailtje te sturen naar info@airco-xtra.nl.
Neem contact op